Tesla humanforce. edition

  • Gepubliceerd op 2 januari, 2020

Om de kosten en milieu impact van ons wagenpark te verminderen.

Als bedrijf willen wij bijdragen in de energietransitie, oftewel de overgang van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen.
Al langere tijd kijken we naar de mogelijkheden voor het inzetten van elektrische auto’s om zo de CO2 uitstoot te verminderen. Maar het bereik was voor ons telkens nog een bottleneck.
Met de komst van de Tesla Model 3 in de Long Range uitvoering is dit verleden tijd. Het bereik is ruim voldoende voor de dagelijkse ritten, en waarnodig kan er gebruik worden gemaakt van het supercharger netwerk van Tesla.
Om de beleving van het elektrisch rijden nog aantrekkelijke te maken voor onze mensen, is er een humanforce. edition tot stand gekomen.
In deze edition krijg je de LR+Performance uitvoering voorzien van de nodige cosmetische aanpassingen. (dechrome, carbondash)
Deze uitvoering lanceert je binnen 3 seconden naar de 100 km/h. Absoluut onnodig, maar stiekem toch heel erg leuk. Net als de lage bijtelling.

Maar er is meer voordeel. Zo is er geen stank meer van uitlaatgassen, hoeft er geen olie meer te worden vervangen en is er nagenoeg geen onderhoud nodig.

Onze mensen ‘tanken’ nu doorgaans thuis, s’nachts als ze slapen. Om vervolgens s’ochtends in te stappen in een ‘volle’ auto met de gewenste interieur temperatuur.

Kortom, een elektrische auto is een stuk duurzamer, veel goedkoper en vooral ook leuker.